Dåbskluden- nu starter vi op igen

25.11.2019

Siden sognepræsten Ann Maj Lorenzens startede ideen med dåbsklude, er de strikkede klude blevet en succes i hele landet.

Tanken bag dåbskluden er, at den ligger på døbefonten, den dag barnet døbes i kirken.  Efter dåben tørres barnet med dåbskluden og det gives dåbskluden med hjem til minde om dagen og som en påmindelse om dåben og dens betydning. Derfor bærer en dåbsklud også altid kristne symboler.

Nu opstarter vi strikkecafeen igen d.25.1.2020 kl. 13.30-16.00 i Rosmus Gamle Skole, Rosmus Bygade 24. Her vil vi strikke dåbsklude til brug i vores kirker. Der vil løbende blive meldt nye datoer ud.

Du skal bare medbringe strikkepinde str 2,5 eller 3 (da det er vigtigt at det strikkede bliver jævnt og fast.) Medbring også dit gode humør . Vi leverer garnet, opskrifter og en god kop kaffe.

Et af eftermiddagens punkter vil være at snakke om vi kan strikke/hækle andre ting at glæde andre med.

Tilmelding til strikkecafeen skal ske til Anne Grethe Holm på tlf 21427874 eller agh@c.dk

Der kan bestilles kirkebil til arrangementet senest aften før arrangementet. Kontakt Lyngby- Trustrup Taxa på tlf 86334730/40418827. Kirkebilen er gratis.

Anne Grethe Lautrup Holm

Del dette: