Cafeen ruller igen!

Den rullende café fra Kafé Kolind er blevet taget særdeles godt imod af borgerne i Tirstrup og omegn. Af den grund har man besluttet, at fortsætte samarbejdet mellem Kafé Kolind, de frivillige og Syddjurs provsti. Cafeen vil fremover være at finde på parkeringspladsen ved Tirstrup kirke hver torsdag kl. 9.30 - 10.30.

Tanken med cafeen opstod da Danmark pga. coronakrisen lukkede ned og mange mennesker pludselig befandt derhjemme, måske alene og uden chance for at deltage i nogle fællesskaber eller aktiviteter. Særlig for vores ældre borgere holder mange af de sociale tilbud og aktiviteter stadigvæk lukket og man savner derfor de fællesskaber, som man var vant til at komme i. Den rullende café er således opstået som et sted, hvor man helt uforpligtende kan mødes til hygge og snak. De frivillige - Ella og Arne, kommer med kaffe, en bolle og håndsprit i rigelige mængder. Det er ganske gratis at deltage. I tilfælde af regn, flyttes cafeen ind i Tirstrup sognehus.

Hold øje med vores hjemmeside/facebookside for eventuelle ændringer eller kontakt Mia Brøgger for spørgsmål. Tel: 21493436

 

 

Del dette: